2021.12.06. 09:17:56
Látogatások száma eddig:6929947
Utolsó frissítés: 2008. 03. 02.
Ha értesülni szeretne újdonságainkról, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Ajánlja honlapunkat barátainak, ismerőseinek!
 
Szerkesztők: info@greenfoto.hu
Megnyílt a Magyar Távirati Iroda online fotóboltja
[2006. 07. 12.]
"MTI Fotómozaik" néven új, a nagyközönségnek kínált szolgáltatással jelentkezik a Magyar Távirati Iroda Zrt. Az új online fotóbolt több tízezer fotó, elsősorban az MTI zsánerképei közötti tematikus keresésre, letöltésre és vásárlásra nyújt lehetőséget.
Az MTI Fotómozaikban megjelenő képek mennyisége napról napra új belföldi és külföldi fotókkal bővül. A távirati iroda a képkínálatot életképek-emberek, sport, természet, tájak és városok, művészet-kultúra, történelem, ipar- és közlekedéstörténet, valamint humor elnevezésű alcsoportokra osztotta.
A most elindított MTI Fotómozaik szolgáltatással a távirati iroda elsősorban a nagyközönség igényeinek kíván megfelelni úgy, hogy kényelmes, gyors és egyszerű elérhetőséget, keresést és vásárlást kínál. A hozzáféréshez nincs szükség a hagyományos szerződéskötési procedúrára, hiszen bankkártyával vagy átutalással egyaránt igénybe vehető a szolgáltatás.

Ezután nyílik lehetőség a magán-, oktatási vagy tudományos célra felhasználható képek letöltésére, vagy a papírképnek kiválasztott felvételek megrendelésére. A sokszínű kínálat megtekinthető és a kiválasztott képek megvásárolhatók a http://fotomozaik.mti.hu  internetes címen.